Een dagje Amsterdam: wat kun je doen?

Een dagje Amsterdam, daar is echt vanalles te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan de onderstaande activiteiten: een wandeling door het Vondelpark, lekker winkelen of een bezoekje aan het Rijksmuseum. Wat houdt jou nog tegen om op pad te gaan en meer van Amsterdam te verkennen? Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn. Wil jij nog meer activiteiten in Amsterdam bekijken, klik dan gerust door naar de website die je helemaal onderaan dit artikel kunt vinden.

Een wandeling door het vondelpark

Is het een zomerse, warme dag, dan is er niets lekkerder dan een wandeling door het vondelpark. Best bizar, zo’n park midden in de stad, even helemaal weg van de drukte en geen idee meer dat je jezelf in zo’n grote stad bevindt. Neem een kleedje en lekker eten en drinken mee, dan kun jij jezelf er de hele avond perfect vermaken. Je bent echt niet de enige die dit doen, want met een heel Vondelpark vol is dit echt onwijs gezellig.

Winkelen in de Kalverstraat

Niet de duurste, maar misschien wel de bekendste winkelstraat van Nederland, de Kalverstraat. Dit is de plek waar jij jouw nieuwe outfit kunt scoren, maar waar jij ook leuke woonaccessoires en lekkernijen kunt vinden. Ben je ergens naar op zoek, je vindt het hier, die kans is bijna verzekerd met zo’n groot en divers winkelaanbod.

Een bezoekje aan het Rijksmuseum

Wil jij de nachtwacht nu echt eens van dichtbij bekijken, dan is het Rijksmuseum in Amsterdam de enige plek waar dit kan. Wandel eens door dit museum en je ontdekt ineens nog veel meer bekende werken van bekende schilders uit de historie. Een paar uur lekker rondlopen, dan heb je dat ook eens gezien.

Meer activiteiten: bekijk wat te doen in Amsterdam? via destadAmsterdam.nl!