Ontdek de Spaanse keuken bij Kookstudio Amsterdam

Samen koken is gezellig, feestelijk en inspirerend. Niet alleen kunt u gezellig samenwerken om tot de lekkerste gerechten te komen, maar ook leert u nieuwe ingrediënten en recepten kennen. Deze kunt u dan later thuis gebruiken en daarvan nog lang nagenieten. Tijdens een kookworkshop Amsterdam heeft u de mogelijkheid de Spaanse keuken te leren kennen. Verschillende soorten paella’s, tortilla’s en de beroemde tapas komen allemaal aan bod. Een nieuwe wereld van smaken gaat voor u open.

kookstudio amsterdam

Koken is een avontuur

Onder begeleiding van een gepassioneerde chef kunnen u en uw vrienden/vriendinnen bij kookstudio Amsterdam aan de slag gaan. Er wordt gewerkt met verse, gezonde ingrediënten en u kunt ervoor kiezen om de normale paella ingrediënten te gebruiken: vis, zeevruchten, rijst, bouillon en groenten. Of u gaat lekker experimenteren en kiest zelf groenten, vlees of vis uit die u lekker vindt. Koken is een avontuur en u bepaalt zelf waar u uitkomt. Maar u krijgt alle begeleiding die u nodig heeft, zodat u zeker een overheerlijk gerecht als resultaat zult hebben. Samen met uw collegakoks ontdekt u de rijke smaken van Spanje, tijdens een kookworkshop Amsterdam.

Origineel uitje

Wilt u iets origineels doen tijdens een vrijgezellenfeestje of zoekt u een leuk uitje om samen met vriendinnen te doen? Overweeg eens workshop paella maken. Een kookcursus in  Amsterdam is verrassend en bijzonder. Speel met smaken, geniet van gezellig samenzijn en laat je inspireren door verse en gezonde ingrediënten tijdens een kookworkshop Amsterdam. Gedurende een hele middag of avond (tussen de 4 en 5 uur) leert u de gevarieerde en gezonde Spaanse keuken kennen. U doet inspiratie op voor nieuwe gerechten. Na afloop kunt u in de winkel van kookstudio Amsterdam lekkers voor thuis aanschaffen.