Sanitaire benodigdheden

Iedereen kent de basis aan sanitaire benodigdheden binnen een bedrijf, dat is simpel. Je hebt een WC nodig, toiletpapier en een kraan om je handen te wassen. Maar wat nou als je het goed met je werknemers voor hebt en meer ziekte wilt voorkomen? Wat heb je dan allemaal aan sanitaire voorzieningen nodig? In dit blog komen een paar handige tips & tricks naar voren die ervoor zorgen dat jouw personeel gemotiveerder wordt en minder snel ziek. Lees het goed door, want wie weet heb je er wat aan.

#TIP 1: zeep en handdoekautomaten

Dit zijn toch wel de 2 automaten die je het meest ziet. Dit is natuurlijk niet zonder reden, het zorgt gewoon voor veel meer gemak. Daarnaast is het belangrijk dat werknemers hun handen met zeep kunnen wassen, zodat ze schoon zijn en geen virussen naar andere werknemers overbrengen. Daarnaast wil een werknemer ook niet elke keer met natte handen terugkomen, dus zijn de handdoekautomaten hier de oplossing voor. Daarnaast gaan deze apparaten lang mee en hoef je het niet om de week te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je je minder bezig hoeft te houden met de sanitaire werkzaamheden eromheen. Dit is ook nog eens velen malen gemakkelijker dan papiertjes. Daarnaast kan je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam om de zoveel tijd gewoon je benodigdheden laten leveren waardoor alles regelen een stuk makkelijker wordt.

#TIP 2: hygiënecontainer

Dit is toch wel een must-have voor vrouwen. Je kan alles erin weggooien, zijn niet schadelijk voor het milieu en het zorgt ervoor dat het niet gaat stinken. Daarnaast kunnen vrouwen hun maandverband of tampons erin kwijt mocht het de tijd van de maand en zorgt het ervoor dat het opgeruimd en schoon binnen je bedrijf blijft. Want zeg nou eerlijk, wie gooit er nou nooit wat weg op de wc?

Hygiënecontainers kan je gemakkelijk bij een schoonmaakbedrijf bestellen of je kan ze in bruikleen nemen. Dit waren mijn tips, ik hoop dat je er wat aan hebt!