Welkoop

Welkoop is een winkelketen die actief is boven de rivieren. De winkelketen heeft tientallen tuincentra in het midden en noorden van het land. Je vindt vestigingen van de keten in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook in Flevoland, Overijssel, Noord-Holland en Utrecht. Waar je ook woont: de kans is groot dat er een vestiging van deze winkelketen bij jou in de buurt gevestigd is.

Tip: zoek een vestiging bij jou in de buurt. Raadpleeg nu de Welkoop openingstijden en koopzondagen van deze winkel. Nu weet je precies wanneer je hier terecht kunt om jouw tuinartikelen te kopen.

Het assortiment van de winkelketen

Welkoop is gespecialiseerd alles wat met het buitenleven te maken heeft. Het motto van de keten is dan ook ‘Beleef het buitenleven!’. In de diverse vestigingen van de keten kun je bloemen, planten en bomen kopen, maar ook tuingereedschap, tuinbestrating, hout voor in de tuin, tuinmeubilair, tuinaccessoires en ga zo maar door. En heb je een huisdier? Dan ben je ook welkom in een van de vele vestigingen van de winkelketen, want je vindt hier ook de afdeling ‘dierenleven’. Op deze afdeling vind je allerlei dierenbenodigdheden, voor verschillende soorten dieren.